Mig33 indonesia community

Mig33 forum indonesia community the greatest mig33 users in here


    hUMOR sUROBOYO`AN ^_^

    Share
    avatar
    Rere...
    technician
    technician

    Female
    Number of posts : 425
    Age : 30
    Location : MAAF TIDAK MENERIMA TAMU DI RUMAH, APALAGI TAMU TANPA DI UNDANG…
    Job/hobbies : Ngapain aja kalau hoby
    mig33 id : Rere...
    Warning :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-09-10

    hUMOR sUROBOYO`AN ^_^

    Post by Rere... on Mon Sep 15, 2008 9:18 am

    __Jawa Jepang

    Kisah ini terjadi didaerah Purwokerto dimana bahasa Jawa disana menggunakan bahasa Jawa dengan dialek tertentu... banyumasan...
    A : "Kamu bisa bahasa Jepang?"
    B : "Bisa dong"
    A : "Bagero artinya apa ... ??"
    B : "Bagi loro"
    A : "Kombangwa"
    B : "Kompal kampil barange dawa..."
    A : "Soredewa"
    B : "Ngisore gede dawa..."


    __Rambut Ijo

    Si Karto karo si Usro mulih sekolah main cangkriman :

    Karto : "Rambut putih jenenge opo ?"
    Usro : "Yo mesti wae uwan, nek rambut abang jenenge opo ?"
    Karto : "Wis pasti jenenge pirang."
    Usro : "Nek rambut ijo jenenge opo hayoo ?"
    Karto : " Rambut ijo jenenge rambutan sing durung mateng. "



    ___Air Susu Ibu

    Yuk Jah lungo nang dokter anak ambek nggendhong bayek.
    Gak sui Yuk Jah diceluk mlebu, tibake doktere guanteng.

    Mari merikso bayeke, doktere takok nang Yuk Jah, "Ning, arek iki ngombe ASI opo susu botol ?"

    "ASI pak dokter . . ." jare Yuk Jah.

    "Wah lek ngono tulung aku prelu merikso susu sampeyan, " jare doktere.

    Yuk Jah nurut, klambine dibukak.
    Mari ngono ambek doktere diperikso alon-alon.
    Yuk Jah seneng ae, soale enak ambek doktere kan ganteng pisan.

    Wis mari merikso, doktere ngomong ngene, "Waduh Ning, yo pantes bayek sampeyan kuru, wong sampeyan iku gak ndhuwe susu."

    Jare Yuk Jah, "Dhudhuk aku sing nyusoni pak dokter ".

    "Lha sopo maneh lho ? ." doktere bingung.

    "Aku iki ewange . ."



    _____Bojone Babaran

    Bojone Turkan mbobhot guedhe, wis kari ngitung dino.
    Jare konco-koncone, onok dukun sekti jenenge Wak So sing isok mindahno
    lorone wong ngelairno seko ibuke ndhik bapake jabang bayi.
    Mergo kepingin nyenengno bojo, Turkan manut opo jare konco-koncone.
    Pas wis wayahe, Turkan ngeterno bojone ndhik nggone Wak So.
    Karo Wak So, Turkan ditakoni kiro-kiro sak piro kuate nanggung lorone wong babaran.
    Gawe permulaan Turkan njaluk seprapat dhisik.
    Ambek Wak So, Turkan sikile dicancang tali rapia terus dikongkon cekelan amben sing kuat, soale masio mek seprapat, lorone wis gak ketulungan.
    Mari moco aji-aji, Wak So mulai mindahno lorone bojone Turkan sing wis
    tambah mules.
    Tibake Turkan menter gak bengok-bengok blas. Wak So bingung, cik kuate arek iki.
    Malah Turkan njaluk ditambah maneh lorone.
    Ambek Wak So dipindahno maneh lorone sampek separo.
    Tibake Turkan tetep menter gak keroso loro blas.
    Mergo sik keroso kuat, Turkan njaluk ditambah maneh lorone sampek telung prapat.
    Masio bingung Wak So tetep nuruti panjaluke Turkan iku.
    Tibake Turkan sik pancet menter, cumak rodhok pucet sitik.
    Jarene Turkan, "Wis Wak So, lorone kekno aku kabeh ae, cik bojoku gak usah ngerasakno loro blas".
    Mari ambekan dhowo, Wak So ngepolno tenogone gawe mindahno lorone ndhik
    Turkan kabeh.
    Gak sui ngono bayeke langsung lahir.
    Bojone Turkan ketok seger mergo gak loro blas, baye ke yo seger, Turkan yo sik isok mesam-mesem.
    Ambek Wak So, Turkan disalami, "Hebat awakmu nak".
    Gak sui Turkan sak keluarga pamitan mulih.
    Bareng katene mlebu montor, supire Turkan digugah mueneng ae, tibake wis mati .....



    _____Diuber Celeng

    Sore-sore mari mulih angon, Bunali pethuk ambek Brudin.
    "Waras ta !! " jare Brudin ndhik Bunali.

    "Waduh dino iki aku meh mati disruduk celeng " jare Bunali.

    "Lho kok isok ngono, yok opo ceritone ?" jare Brudin.

    "Mau awan iku aku pethuk celeng, terus tak garai, tak kileni ambek pring dhadhak nguamuk. Aku diuber-uber katene disrudhuk, untunge iku celenge bolak-balik tibo kepleset, dhadhi aku sempet menek wit klopo". jare Bunali.

    "Waduh cik sereme, lek aku sing ngalami wis pucet kepuyuh-puyuh gak karuan" jare Brudin.

    "Lho, aku iyo ngono, kon pikir celenge kepleset opo ?"



    ______Molimo Seminggu

    Mari dikelamuti pedhet, Togog dilapurno nang polisi ambek bapake Romlah.
    Ambek polisine Togog terus dilebokno penjara.
    Tibake penjarane wonge sangar-sangar, brewokan, dempal-dempal akeh tatone.
    Isine kiro-kiro satus, onok preman, jagal, bromocorah, korak lan sak panunggalane.
    Togog malih wedhi, opo maneh durung tau mlebu penjara.
    Pas wayahe antri mangan, Togog mulai oleh konco.
    "Awakmu wong anyar yo ?" jare konco anyar iku.
    "Iyo . . ." jare Togog.
    "Wis gak usah pusing, ndhik penjara iku malah enak. Mangan ditanggung, klambi dijatah, turu gak mbayar. Opo maneh ndhik penjara iki awakmu isok nglakoni sing jenenge Mo Limo sak tuwukmu." jare koncone Togog.
    "Lho cik enake. Opo ae acarane ndhik kene?" takon Togog.
    "Bengi iki malem Senen, acarane maling. Kabeh Napi ndhik kene saling copetcopetan. Lha dhuwike bakal digawe main malem Seloso sisuk.
    Awakmu arek anyar kudhu isok nyopet dhuwik sing akeh, mergone biasane arek anyar sing dikongkon dhadhi bandare ", jare koncone Togog.
    "Oo gak masalah iku, ndhik kampung aku tau dhadhi bandar buntutan. Tapi lek digerebeg polisi yok opo ?" jare Togog.
    "Katene digerebeg yok opo maneh, wong awakmu wis ndhik penjara. Lha malem Rebone iku acarane minum. Biasane arek anyar koyok awakmu dikongkon ngentekno bir limang botol", jare koncone Togog.
    "Oo gak masalah iku, sepuluh botol ae sik kuat aku" jare Togog.
    "Mari ngono, malem Kemise iku acarane madhat. Pokoke sembarang onok, ganja, sabu-sabu, heroin, sak tuwukmu", jare koncone Togog.
    "Wah tepak wis, lek aku senenge sabu-sabu. Tapi lek kecekel polisi yok opo ?", jare Togog.
    "Lek awakmu nyabu ndhik hotel, pasti digerebeg terus dilebokno penjara. Lha wong awakmu wis ndhik penjara, katene dilebokno endhi maneh. Wis tah, pokoke aman." jare koncone Togog.
    "Wah sip lek ngono. Lha malem Jum'at acarane opo?" jare Togog.
    "Awakmu homo tah dhudhuk ?" takon koncone Togog.
    "Ngawur ae, aku iki normal rek !!!" jare Togog.
    "Wah berat iki cak", jare koncone Togog.
    "Lho opoko masalae?" takon Togog.
    "Soale malem Jum'at, malem Sabtu ambek malem minggu iku acarane madhon. Lha biasane arek anyar iku sing dhadhi wedhoke ".



    SUMBER INFO
    lol! lol! lol!
    avatar
    rifky balweel
    Junior

    Male
    Number of posts : 92
    Age : 27
    Location : Indonesia
    Job/hobbies : C8,make s0fware
    mig33 id : as36,rifky_balweel
    Warning :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-09-14

    Re: hUMOR sUROBOYO`AN ^_^

    Post by rifky balweel on Mon Sep 15, 2008 9:32 am

    ckakakaka..... Ckakaka Ckakaka Ckakaka Ckakaka
    avatar
    You-Know-Who
    Junior

    Male
    Number of posts : 129
    Age : 32
    Location : From Gresik With Love
    Job/hobbies : Finger Joint
    mig33 id : ari_kh
    Warning :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-09-13

    Re: hUMOR sUROBOYO`AN ^_^

    Post by You-Know-Who on Mon Sep 15, 2008 12:32 pm

    Pojok kampung-an mbak...


    becak...
    Ter...ter...ter...
    Very Happy:D:D:D:D
    avatar
    id_666
    Junior

    Male
    Number of posts : 159
    Age : 27
    Location : ** here, not there **
    Job/hobbies : ** student **
    mig33 id : id_666
    Warning :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-09-10

    Re: hUMOR sUROBOYO`AN ^_^

    Post by id_666 on Mon Sep 15, 2008 2:06 pm

    Wkakaka....
    Yo ngunu... Gawe2 cerito...Wkakaka...
    ** regards **
    avatar
    Alfia
    Soldier

    Female
    Number of posts : 1007
    Age : 29
    Location : Pesanggrahan
    Job/hobbies : Moderator
    mig33 id : alfia_ , alfia_ind4h
    room : Brunaifriends
    Warning :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-09-10

    Re: hUMOR sUROBOYO`AN ^_^

    Post by Alfia on Mon Sep 15, 2008 3:21 pm

    Ga mudeng bhsa suroboyonan, jd jg ga mudeng crtanya lol!
    avatar
    escapee
    Junior

    Male
    Number of posts : 114
    Age : 97
    mig33 id : esc™
    Warning :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-09-13

    Re: hUMOR sUROBOYO`AN ^_^

    Post by escapee on Tue Sep 16, 2008 5:28 am

    wakakak, mesak ke si turkan..
    avatar
    Rere...
    technician
    technician

    Female
    Number of posts : 425
    Age : 30
    Location : MAAF TIDAK MENERIMA TAMU DI RUMAH, APALAGI TAMU TANPA DI UNDANG…
    Job/hobbies : Ngapain aja kalau hoby
    mig33 id : Rere...
    Warning :
    0 / 1000 / 100

    Registration date : 2008-09-10

    Re: hUMOR sUROBOYO`AN ^_^

    Post by Rere... on Sat Sep 27, 2008 6:31 pm

    id_666 wrote:Wkakaka....
    Yo ngunu... Gawe2 cerito...Wkakaka...
    ** regards **

    wekwkekwkek biar ramei adaj jadi di gae crito



    apa kata dunia :p

    Sponsored content

    Re: hUMOR sUROBOYO`AN ^_^

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Dec 18, 2017 5:32 pm